Aankondiging: Mannendag 2001

Locatie
Ook dit jaar is gezocht naar een plaats met hoogstaande culturele aspecten. Onder het passende motto "It's Thongtime!!!!!!!" wordt dit jaar gebenchmarked in Renesse. (ook wel beachmarking genaamd). De voornaamste agendapunten lopen daar nog los op straat, waardoor we onze kennis dmv. doortastende interviews kunnen verijken.

Bargain Brian heeft met veel empowerment het locale etablishement "De logerij" weten te veroveren op de Duitsers. Gezien de samenstelling en kwaliteit van de groep is gekozen voor 1 overnachting (lees plaats voor bagage,slapen doe je thuis maar!) De organisatie is er van overtuigd dat het boeken van 2 overnachtingen geen zin heeft, gezien het feit dat we na 1 nacht er toch uit gekegeld worden.

X-tra info
Wat je mee moet nemen.........

- Bikini !!! (van hier naar daar, dus niet eentje daar scoren)
- Onderwaterrrrrrrrrrrubbers
- Hotelspullen
- en... evt. x-tra BOOZ !!!
- HERRIEstoppers (voor wie op of naast de kamer van Ryan slaapt)
- Vals paspoort

Wil je op de dag niet met een blauw oog rondlopen, moet je Brian VOORAF fl. 200,- betalen.
Giro 6935102

Wie rijdt met wie mee? b.e.f. (bel, e-mail, fax) elkaar!!!!

Mannenavond
Nadat we op 9 augustus de locatie zijn gearriveerd, beginnnen we met een "wiedergutmachungsschnitzel". Een lokaal gerecht wat wordt gegeten als je het is gelukt om hotelkamers (in duits SCHLAF!KAUL!!!) van de Duitsers af te schnupen.Daarna zullen we onder het genot van gerstenat de lokale bevolking kennis laten maken met onze aanwezigheid. Dit kan tot vroeg in de morgen.

Mannendag 2001 main event
Nadat we rekening houdend met Wim's off air periode eindelijk dan om 10.30 uur weer wat kunnen gaan doen, zullen we rijkelijk worden beloond met zuurstof. Iets wat na de mannennacht een welkome versnapering zal zijn.Gezien deze versnapering is gekozen, om dan meteen maar onderwater op zoek te gaan naar de Grevelingemeermin met Dolphins Diving Centre. Deze wordt echter wordt echter goed beschermd door de Snorkels. Een gek onderwatervolkje waarover zelfs tekenfilms zijn gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat de mannenavond onze lichamelijke flora zo heeft beinvloed dat deze beesten snel levenloos aan het oppervlak drijven.

Later in de middag (v.a. 14.30 uur) zullen we dan weer op gepaste luidruchtige wijze afscheid nemen van de locale bevolking om vervolgens op ntb. tijdsstip weer huischwaarts te keren en de achterblijvers gerust te stellen dat het wederom een rustig avondje cultuur is geweest, zonder noemenswaardige gebeurtenissen.
MAAR WIJ WETEN WEL BETER!!!!!!!!!!!

UPDATE: Klik hier voor een verslag van de dag.

LA  |  07-07-2001  |  Reacties [0]Reageer op dit bericht

Naam:
CAPTCHA Image [ Different Image ]
Reactie:      (html wordt gefilterd)

Wat gebeurde er nog meer in 2001...