Mannendag 2007 groot raadsel.

Heren,
Voor 13 juli hebben we alle auto's nodig.

Dit wordt de eerste uitdaging voor de watten, om hun wijf ervan te overtuigen dat dit jaar toch echt de grote gezinsbak van 4 personen of meer mee moet naar de mannendag en dus niet de truttenschudder!!

Verder heb je beslist een slaapzak, een rugzak en een balzak nodig.

Eventueel kan je ook een handdoek, tandenborstel, regenkleding, onderbroek, sokken, kammetje en een zeepje meenemen.

Voor de drinkers onder ons lijkt het me slim om een fles naar keuze, maar toch het liefste whisky, in te slaan en de rokers mogen een doosje goede sigaren op zak steken.

Voor de inwendige mens is een pak liga koeken aan te bevelen en voor wie niet dronken wil worden een fles water. (combi mag ook)

Kledingadvies : Spijkerbroek, wandelschoenen, T-shirt, Fleece jas of trui, voldoende regenjassen, duikbril en zwembroek.

Vergeet niet een drinkbeker, bord en bestek in je rugzak te proppen.

Last but not least: Voldoende Waxinelichtjes, fotos van je vrouw en kinderen, een reep chocolade, een zak schuimpjes en een doos (50 stuks) aspirine.

En ik zou het bijna vergeten, maar alles moet in je rugzak passen, dus laat de dingen waar je best wel even zonder kan, zoals een verse verschoning, strandballen, opblaaspoppen, nachtlichtjes, noodaggregaten, laptop, kratje bier, tuinstel, vrouw, kinderen, nintendo, surfplank en robosuck maar thuis.

Tot slot kan ik nog vertellen dat twee maandverbanden goed van pas kunnen komen. Geen inlegkruisjes, maar van die echte dikke luiers! Bij gebrek aan maandverband doet een incontinentieluier het ook.

Voor de definitieve organisarie is het van groot belang om te weten WIE er meegaan. Ik heb tot nu toe één bedrijfshoer gehoord die zonodig zichzelf in de watten moet laten rukken door de corporatepooiers en ik verwacht eigenlijk geen andere castraten, maar geef me toch even door of je meedoet. Liefst direct, maar in ieder geval VOOR 3 juli.

Vanwege de aanhoudende inflatie in combinatie met hoogconjunctuur hebben we het niet meer kunnen redden voor het luttele bedrag van € 100,--

Vergeet niet vanaf 6 juli complete geheelonthouding te plegen in verband met je fysieke conditie.

MVG

Henko en Bartman.

PS : DAT VAN DE AUTO'S IS GEEN GRAP!! maar absoluut belangrijk voor het slagen van de dag.


LA  |  01-05-2007  |  Reacties [3]


COUNT ME IN!
WANT IK MOET MEE VAN MIJN VROUW.

EN OMDAT IK NOGAL VERGEETACHTIG
BEN HEB IK EEN UITDAGING MET DE
GEHEELONTHOUDING.

L>A>

Luc | geplaatst op 12-01-2008 om 01:00

ben er bij

Berend | geplaatst op 12-01-2008 om 01:00

Kerels,

Een tipje van de sluier..

Helaas, de vrouwen in Limburg hebben afgezegd wegens plotselinge gewetenswroeging. Als organisatie hebben we snel een alternatief programma in elkaar gesleuteld, dat zal aanvangen in AMERSFOORT. Ja , je leest het goed, we gaan niet ver van huis. Voor velen betekent dit lekker uitslapen. Dat zou ik dan ook doen, want je hebt het nodig!

We verzamelen tussen 9.00 en 9.30 op de parkeerplaats bij de Sporthal Midland, te Amersfoort.
Op bijgaand kaartje vind je de exacte locatie. Aldaar zal het eerste onderdeel van het programma bekend gemaakt worden.

Neem je auto, regenkleding, slaapzak en rugzak mee!

Met vriendelijke groet,

Henk en Bart.


Henk en Bart | geplaatst op 12-01-2008 om 01:01


Reageer op dit bericht

Naam:
CAPTCHA Image [ Different Image ]
Reactie:      (html wordt gefilterd)

Wat gebeurde er nog meer in 2007...